Torneo solidario de pádel #ForçaMiquel

forçamikel

Miquel, moltes gràcies per donar-nos la teva força per poder aconseguir el que hem fet!!!! gràcies per ser com ets durant els teus deu anys de força que has tingut i ens has donat, set anys ensenyant-nos a tirar endavant, set anys amb tres leucèmies, la primera als tres anys, renoi, quines ganes de viure has tingut !!. Anar a Saga a veure els cavalls i disfrutar dels “picnics” i les passejades. A Platja d’Aro, jugant amb la sorra de la platja. Aferrat a la vida, fins l’últim moment, amb un assenyament i enteresa sorprenent, sempre et preguntàvem: Com estàs ? i tú sempre amb la mateixa resposta amb aquella veu dolça i pacifica: Bé !!.

Però ja veus, que ens has deixat una gran empremta. A nosaltres, els de casa, no cal dir res ja ens veus cada día…, sempre sereu els 5 cosins. I que dir, mediàticament, que un dels millors jugadors dels món i del Barça, en Xavi Hernàndez Creus, et dediqués un gol tocant-se el cabell com et va prometre a l’habitació, estaves peladet, et va recordar l’últim dia que aquell gol sempre serà teu, juntament amb en Jordi Basté, gran periodista i gran persona que et va fer l’entrevista el dia del càncer infantil, a Rac1

Bé, doncs, recordes que varem dir què podríem fer per l’Hospital ? , pels Pallapupas ? …. tot va començar amb les samarretes de #forçamiquel , desprès les polseres de la tieta Gemma, les cintes de #forçamiquel #amunt #som-hi, fins que vares proposar de fer un torneig de pàdel, bé doncs…. ja saps com som,  #piticollons !

Varem començar a fer els preparatius de tot i amb la mami ens varem proposar el repte de almenys mirar d’assolir els consumibles d’un any per al departament d’investigació de hematología de l’Hospital, amb ella varem veure que es tractava d’una quantitat molt alta però, o ho fèiem bé, o no ho fèiem; i #amunt !!, comença el 1er Torneig Solidari de Pàdel #forçamiquel

A les dues setmanes de tenir obertes les inscripcions portàvem tant sols 25 parelles, i varem dir amb la Raquel que si arribàvem a les 75 sería un èxit total. Mentre amb la mami, varem tornar a veure que una altra família varen assolir un objectiu de 14.000 €, i varem dir: nosaltres ho hem de superar !!

Al mateix temps varem començar a fer la web del facebook per desitjar bon dia a tothom i sempre ens preguntaves: “quants som ?”.  Ara et dic, desprès de dos mesos 1.186.

Finalment, desprès de tot i el gran acolliment que hem tingut, s’han inscrit més de 250 parelles, amb una mitjana de 45 partits diaris a les instal.lacions del Club Esportiu Valldoreix, i amb tot això, en el dia d’avui podem fer entrega al departament d’investigació de hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ( la teva segona casa, on t’han cuidat, mimat, estimat i fet riure gràcies als Pallapupes ! ) la quantitat de 23.405 €, el doble del que ens haviem proposat inicialment!

Miquel, des d’aquí l’únic que podem fer és donar les gràcies a tots els que han ajudat a fer-ho possible i que tú hagis disfrutat veient-ho des del cel.

Author

Javi

1 Comentario

Los comentarios están cerrados.

  1. Información sobre el próximo campeonato de Forçamiquel Gracias