Tret de sortida a la 3ª edició de l’Open Ciutat de Terrassa – VISaVIS

Imatge de la roda de premsa de presentació de l'Open Ciutat de Terrassa

Imatge de la roda de premsa de presentació de l’Open Ciutat de Terrassa

.

A l’acte ha assistit el Sr. Alfredo Vega, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, el Sr. Isidro Morros, representant de Motor Munich MINI-BMW (Patrocinador Principal del Circuit), la Sr. Verònica Meca, Cap de Projectes de VISaVIS, así com els representants del clubs seus (Terrassasports, Atlètic Terrassa Hockey I El Natació Terrassa).

El circuit començarà aquest dilluns fins al proper dissabte al Terrassasports amb la primera de les 3 proves, seguint al Atlètic del 27 d’octubre a l’1 de novembre i a El Natació del 24 al 29 de novembre.

Amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, el patrocini de Yonax com a title sponsor, MINI Motor MUnich com a Patrocinador Principal i Coca Cola i Sport Ticket com a co-patrocinadors, a cada prova el circuit garanteix un mínim de tres partits i els jugadors disposaràn a la carpa VISaVIS d’atenció al jugador de begudes ilimitades, así com fruita i pica-pica durant tots els dies de torneig.

Els jugadors campions absoluts de Ranking de l’Open Yonax Ciutat de Terrassa 2014, obtindrán invitació gratuita per participar al Megamâster VISaVIS, prova final que enfronta als campions de Ranking dels circuits que VISaVIS organitza a Sant Cugat, Granollers, Terrassa i Maresme.

Author

Miki Soria